FAQ Coronavirus

V: Zijn de clubs open?
A: Onze clubs zijn gesloten vanaf 15 maart 2020 om 18:00 uur op last van de Nederlandse overheid. Zoals het er nu naar uitziet mogen wij pas weer op 1 september 2020 openen.

V: Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap of betalingen?
A: We hebben met ingang van 15 maart 2020 alle abonnementen tot nader order opgeschort en tevens hebben wij geen lidmaatschapsgelden meer geïncasseerd.

V: Wat voor compensatie krijgen de leden voor de periode vanaf 15 maart 2020?
A: Vanaf 15 maart 2020 hebben er geen incasso’s meer plaats gevonden. Voor de meeste leden geldt daarom dat zij de periode van 15 maart 2020 t/m 31 maart 2020 wel hebben betaald, maar geen gebruik hebben kunnen maken van de club. Zodra wij weer open mogen zullen daarom de eerste 2 weken gratis zijn en daarna zal weer het reguliere abonnementsgeld worden geïncasseerd.

V: Ik heb mij net voor de sluiting op 15 maart 2020 ingeschreven en had recht op een periode gratis sporten, heb ik hier na opening nog recht op?
A: Jazeker ! Uiteraard blijf je recht houden op deze gratis periode. De abonnementen zijn nu tijdelijk “bevroren” en bij opening zal de juiste resterende gratis periode waar je recht op hebt op jouw abonnement worden toegepast.

V: Wat gebeurt er met de looptijd van mijn lidmaatschap?
A: Alle abonnementen zijn tot nader order opgeschort. Je abonnement ligt daarom nu even stil en de periode die wij gesloten zijn telt niet voor de looptijd van je abonnement. De huidige looptijd zal dus worden verlengd met de periode dat we gesloten zijn geweest.

V: Wanneer gaan de clubs weer open?
A: Wij volgen de richtlijnen van de overheid. Vooralsnog is er besloten dat fitnessclubs tot 1 september 2020 gesloten moeten blijven. Als er iets in deze situatie veranderd, laten we het direct weten aan onze leden!

V: Kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
A: In deze moeilijke tijden hopen we dat je je lidmaatschap niet opzegt ! Als je toch wilt opzeggen, kan je dat doen door een mail te sturen naar info@fitnessnl.nl.

V: Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven? Hoe doe ik dat?
A: Helaas hebben wij geen App of filmpjes die je kan downloaden. Om toch fit te blijven raden we je aan om op Google te zoeken naar oefeningen voor thuis.